Tisdagsträning, Tingshusplan.

Jag måste medge att det var med väldigt lite hopp i bröstet som jag ensam stod och tittade när regnets droppar gång på gång smattrade mot den redan genomvåta parkbänken, strategiskt placerad under det majestätiska trädet, Tingsans signum, klockan  tio över sex.
   Det var kanske även därför som min lycka var än större när jag tio minuter senare fick se bilar fullastade med lagkamrater och gott humör några minuter senare anlände till vår hemmaplan.
Träningen startades upp med vädring där Daniel Molin som vanligt tog tag i taktpinnen och visade hur det skall drivas, han fick idag sällskap av både Axel Broström som uppenbarligen tränat extra på att väddra och även en tillbakavändare i Sebastian Ekström som inte hade tappat något av sitt forna driv utan snarare förbättrats.
    En annan som tyvärr bara var en skugga av sitt forna jag var Abdallah Alsaleh, ni som har sett honom spela vet att det inte är de långa slagen han är känd för men han brukade i alla fall ha hyfs att inte gråta och klaga högljutt efter varje bollkontakt, något som förmodligen försvunnit efter för mycket umgänge med den notoriske trashtalkern och numera backstabbern Rassmus Björnsson.
   Rassmus
ska dock ha cred för att han lärt sin protegé att skylla ifrån sig när han gjort något fel, det resulterade den här gången i något av en backlash effekt för den forne mästaren av ondska som fick se sin lärling berätta att det var just Rassmus fel att de två inte hade dykt upp under söndagens träning. Abudi som han kallas i folkmun högg även fruktansvärt dåligt på dagens träning och konkurrerade med Maria Malmqvist som gjorde sin första träning någonsin om platsen som dagens sämsta huggare, inte direkt någonting att skryta med för en gammal snarvhuggare av världsklass.
I matchspelet så såg det ut ungefär som vanligt, bara att väderförhållandena var lite sämre vilket resulterade i lite fler misstag, t ex Evert Janssons försök att få benet att växa tjugo centimeter och Daniel Molins bodyslam av den stackars allvädersbollen, var det måntro därför den såg ut som ett trasigt ägg resten av träningen?.
Daniel som för övrigt inledde även spelet väldigt bra men mattades senare av avsevärt, kanske var det brist på motivation p g a dåligt motstånd, eller så var han bara trött, någon som bara växte under träningen var Sebastian Ekström, han drev och högg stabilt, lägg därtill att hans även lurade Erling Malmqvist sönder och samman genom att  otroligt verklighetstroget skottfinta på en boll som redan var på väg i rätt riktning och på så sätt fick Erling att göra en dubbel, en riktig delikatess för en pärkgourmet som nu återigen räknas som ett av MGBs största framtidsnamn.  Erling blev lite ägd då men stod annars för dagens bästa huggande, något som skall premieras, därför delas de obligatoriska pärkbollarna ut på följande vis idag.


Sebastian Ekström, 3
Axel Broström, 2
Erling Malmqvist, 1

Jag vet inte om gårdagens Wipeout mästare Zacharias Lauberg blivit en alltför stor stjärna för att komma till träningarna numera, jag kan bara konstatera att han saknades på träningen idag, hoppas att det blir en ändring på det tills imorgon då vi tränar 1700.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0